branschtidningar

+46 (0)707221104

dany@whaleword.se

www.whaleword.se

Branschmagasin och redaktionell marknadsföring

Uppdraget var att marknadsföra och lyfta fram det som är speciellt för vardera Falsterbo Norregård Hotell och Konferens i Skåne, Lastbergets Konferens och Upplevelse i Bålsta och Djurönäsets Kursgård i Djurhamn öster om Stockholm. Det blev en rad artiklar i Konferensportalen, senare Svenska Möten. Nedan korta utdrag.

Lågmäld yttre arkitektur

Den stora anläggningen smälter vackert in i naturens egen struktur, noga avvägd i formspråk och färgskala för att inte störa. När Djurönäset stod klart 1979 hade inte en tall för mycket fällts, inte ens till förmån för havsutsikten från det vackra trädäcket utanför poolen och den stora matsalen. Utifrån Kanholmsfjärden syns Djurönäsets Kursgård nästan inte alls.

 

Stegvisa och varsamma renoveringar

Den stora kongressalen för 300 personer är nyligen färdigrenoverad med golv av vacker Ölandssten och ridå av kraftig segelduk. Vajrar går från golv till tak och för snabbt tanken till vantskruvar, kluck i stäven och saltstänk. Hela salen ger ett ovanligt luftigt intryck och har en marin känsla. Många gäster ser en stor fördel i att konferera och bo i samma hus. Man håller ihop både gruppen och arbetet och skapar en intim känsla.

 

Norregård - pittoresk pärla

I Falsterbo, där havet möter obeskrivligt vackra sandstränder och där välbevarad pittoresk kulturbebyggelse vittnar om en svunnen tid, ligger Falsterbo Norregård Hotell och Konferens. Inbäddad i omsorg och gästvänlighet är den vackra gården från 1700-talet en unik plats för möten mellan människor. Vare sig det handlar om en företagskonferens eller en weekend i kärlekens tecken är den fina lilla anläggningen ett guldkorn för varje tanke och själ. Sinnlig påfyllning av natur, miljö och atmosfär gagnar både hjärna och hjärta. Det är en enkel ekvation.

 

Mötesplats för näringsliv och privatliv

–Jag tror att människor behöver vackra ting och miljöer omkring sig för att må bra. Falsterbo Norregård är en unik liten konferens- och hotellanläggning som erbjuder både avkoppling och uppladdning. Det är en mötesplats för näringslivet i regionen, men också för Själland och andra delar av Sverige. Och självklart också för weekend-gäster.