fastighet och bostad

+46 (0)707221104

dany@whaleword.se

www.whaleword.se

Söndagsmorgon enligt E. Olssons koncept

Uppdraget bestod i att profilera en fastighetsförmedlings koncept - bostaden säljs redan innan visning och till ett riktigt, riktigt bra pris. Kommunikationslösningen bestod bland annat av image- och profilannonsering, säljstöd och införsäljningsmaterial samt strategiskt varumärkesbyggande.

Skillnaden på att komma etta istället för tvåa i en budgivning

...stavas beslutsamhet. När du väl bestämt dig för vad du vill ha,

gäller det bara att våga. Vi hjälper dig att bli stark så du vågar vinna. De koncept vi tagit fram förbättrar avsevärt ditt utgångsläge gentemot andras när du ska sälja, köpa, byta och söka bostad eller bara behöver rådgivning.

För oss är kompetens, erfarenhet, lokalkännedom och goda kundrelationer enkla självklarheter. Lika enkelt självklart som att vår största målsättning är att optimera värdet i din bostadsaffär. Vi vill påstå att vi ligger i framkant. Vi vill påstå att vi ligger i framkant när det gäller att utveckla den traditionella mäklartjänsten. Vi vågar också påstå att du har allt att vinna och inget att förlora om du väljer oss när du ska göra affär av din bostad.

Skillnaden på ett bra pris och ett riktigt högt pris

...är så mycket som 15% har vi konstaterat. Alltså finns ingen anledning

att nöja sig med mindre. Vi anser att vår främsta uppgift är just att

optimera chansen för dig att få ut dessa sista procent när du säljer din

bostad. Att vårt sätt att arbeta är uppskattat visar sig idag genom att vi

har en stor andel av våra uppdrag tack vare goda rekommendationer.

Och det är vi stolta över. Vi vill påstå att vi ligger i framkant...

 

 

 

Skillnaden mellan att ha söndagsvisning och inte

...är en lång skön lyxmorgon befriad från dammtrasor, skurborstar och stressmage inför den magiska tidsrymden 12.00 - 12.45. Den här relativt väsentliga skillnaden betyder att vi redan har sålt din bostad innan det är dags att annonsera ut den i morgontidningarnas bostadsbilagor. Sanningen är att vi säljer hela 20% av våra objekt innan de annonseras. Och dessutom till priser som våra kunder är mycket nöjda med. Hur det går till? Vi har utvecklat ett koncept som stärker dig när du ska sälja och kanske samtidigt köpa nytt. Vi vill påstå att vi ligger i framkant...