HR-Rekrytering

+46 (0)707221104

dany@whaleword.se

www.whaleword.se

Tankar om nya möjligheter, omtanke om nytänkare - NCC

Byggkoncernen behöver exponera sig och vara närvande för att locka nyexaminerade studenter vid högskolor och universitet. Konkurrensen är stor för att lyckas rekrytera de bästa. Uppdraget bestod i att skapa en rekryteringskampanj. Kommunikationslösningen resulterade i bland annat en broschyr byggd på en mängd intervjuer med anställda från NCC:s olika affärsområden, från traineer till

högt uppsatta chefer.

Du är unik.

Den kunskap som du har fått under dina år på högskolan eller universitetet är en förutsättning för att du ska kunna utföra det yrke du väljer i framtiden. När man ska lära många mycket försvinner chansen till personliga val. Du är unik och har unika önskemål om vad du vill fördjupa dig i. Hos NCC har du möjligheten att välja. NCC har sedan många år insett vikten av att erbjuda unga civilingenjörer, högskoleingenjörer och ekonomer ett individanpassat och skräddarsytt traineeprogram.

 

 

Om att tänka framåt.

NCC ska verka för ett långsiktigt och uthålligt samhälle genom att erbjuda produkter och tjänster som tar hänsyn till både människan och miljön. Vår ambition är att vara det miljöledande företaget i byggbranschen. Vägen dit går bland annat genom kompetenta och engagerade medarbetare och miljöanpassade produkter. Som anställd på NCC blir du en ambassadör för företagets miljöarbete oavsett vilka arbetsuppgifter du har. Strategin är att våra medarbetare ska lyfta fram miljöfrågorna i alla kontakter med omvärlden.

 

Tänk om du fick vara med och tänka om.

Tänka nytt om bostadsområden, broar och skolor. Tänka in långsiktighet i sjukhus, järnvägar och tunnlar. Tänka omtanke för dem som kommer efter oss.

Tänk på NCC.